New Things

 

Met New Things design schakelaars, dimmers en stopcontacten zet BLT een nieuwe koers in de wereld van design schakelmateriaal. Zowel de afdekplaten als de knopjes zijn gemaakt van Solid Surface Stone. De afbouwplaten zijn uit één geheel gemaakt en de USB-aansluitingen en stopcontacten zijn volledig geïntegreerd in het Solid Surface Stone afbouwdeel. Dit maakt BLT uniek.

 

De marmer dessins zijn prachtig ton-sur-ton. Of speel met de kleuren en zoek het contrast tussen het knopje en de afdekplaat. Bijzondere kleurcombinaties geven je interieur het juiste accent.

Voor meer inspiratie kijk naar onze brochure in Solid Surface Stone en zie de prijslijst van New Things design schakelaars.

New Things knopjes hebben een uitgesproken ontwerp; verfijnd en strak, maar toch stoer. Met het kleine knopje Paris kun je draai-dimmen en schakelen. Met knopje London kun je draai-dimmen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met je mee. Bel ons of stuur een mail. Je kunt New Things design schakelaars ook live bij ons bekijken, maak dan een afspraak.

De grote merken draaidimmer inbouwdelen als Jung en Gira zijn geschikt voor de afbouwdelen en knopjes van New Things. Een bijzondere make-over voor je grote ronde draaiknoppen.

De draaidimmer zal met BLT nooit meer de dissonant in je interieur zijn.