BLT Custom-made

 

BLT is gespecialiseerd in custom made Solid Surface maatwerk. Wij leveren de BLT Solid Surface afbouwdelen in alle mogelijke kleuren en dessins van de bekende merken Solid Surface.

Of je nu een 10-voudig stopcontact wenst of wandcontactdozen naadloos verwerkt in een zijwand van een keukeneiland, BLT Custom-made verwerkt schakelmateriaal in elke gewenste maat plaat.

Daarnaast levert BLT Custom-made meubelwerk op maat met geïntegreerde USB-aansluitingen en/of stopcontacten. Of schakelmateriaal in exact hetzelfde dessin als je meubelwerk. Speciaal voor badkamers leveren we op aanvraag spatwaterdichte geïntegreerde stopcontacten. Ook deze kunnen we verwerken in op maat gemaakte Solid Surface wastafels.

 

Speciaal voor keukens heeft BLT Custom-made ‘Fynez’ ontwikkeld: de plint voor boven het aanrecht. met geïntegreerde stopcontacten en wordt speciaal op maat gemaakt. De Fynez Solid Surface plint kan naadloos worden verwerkt op het werk zodat elke lengte realiseerbaar is.

Wij adviseren om de Fynez plint via een professioneel kanaal (zoals een architect, interior designer, keukenontwerper, installateur en/of interieurbouwer) bij ons te bestellen.

Uitgevoerd als Solid Surface keukenachterwand, tot een hoogte van 75 cm,  vervangt Fynez het tegelwerk. Naast geïntegreerde stopcontacten kunnen ook USB- aansluitingen of schakelaars geïntegreerd worden in de achterwand of plint.

Fynez is leverbaar in alle Solid Surface kleuren en dessins van gerenommeerde merken met een dikte van 12 mm.

Laat BLT schakelmateriaal & BLT Custom-made een integraal onderdeel zijn in je ontwerp, een duurzame investering die past binnen een circulaire bouw.

Een schakelaar op ooghoogte in match met jouw concept is een verbinder, die je ontwerp naar een hoger kwalitatief niveau brengt.

Bel of e-mail ons voor de mogelijkheden, we adviseren en informeren je graag.