Bright Light

 

Bright Light – design schakelaars,  dimmers en stopcontacten –  is de minimalistische BLT serie.  Bijzonder zijn de kleine draaiknopjes om mee te dimmen in Solid Surface Stone, gepolijst messing,  verouderd messing of nikkel.

Ook bijzonder: Bright Light design dimmers passen op de grote merken draaidimmer inbouwdelen als Gira, Jung en Merten. Bright Light design afbouwdelen worden uit één geheel gemaakt, de stopcontacten en de USB-aansluitingen  zijn volledig geïntegreerd. Met magneetjes klik je deze vast op de afbouwdelen. Mooier en makkelijker kan het niet!

De BLT Solid Surface afbouwdelen zijn onderhoudsvriendelijk, zeer hygiënisch (antibacterieel) en natuurlijk duurzaam. Ze voldoen aan de hoogste eisen t.a.v. productie en verwerking, maar zijn bovenal recyclebaar in een gesloten cirkel zonder toevoeging van virgin-materiaal.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Bright Light design schakelaars, dimmers en stopcontacten? Maak gebruik van de BLT configurator om je eigen afbouwdelen te personaliseren qua kleur en dessin. Kies knoppen in dezelfde kleur als je Solid Surface Stone afwerking, of voeg een accent toe in messing of nikkel.

Laat je inspireren door onze brochure, of plan een afspraak in om ons te bezoeken op de Keizersgracht. Voor prijsinformatie, bekijk onze Bright Light Design Schakelaars prijslijst.