BLT Collectie

Stijlvolle schakelaars, dimmers, stopcontacten en USB-aansluitingen vormen de basis van de BLT collectie design afbouwdelen in Solid Surface Stone. De BLT collectie gebruikt alleen kwaliteit inbouwdelen van gerenommeerde merken. Naar wens samen te stellen bijzondere schakelaars, dimmers, usb-  en stopcontacten, zorgen voor de perfecte details in je interieur. Zie hiervoor ook onze brochure voor design schakelaars en de speciale collectie Confetti.

Naast onze vaste collectie design schakelaars, stopcontacten en USB-aansluitingen bieden wij ook maatwerk aan met BLT Custom Made. Denk aan bijzondere kleuren of bijvoorbeeld een achtvoudig stopcontact. Voor keukens maken wij aanrechtplinten met geïntegreerde stopcontacten op maat in elke gewenste kleur Solid Surface Stone.

‘Bright Little Things brengen  je interieur naar een hoger esthetisch niveau’

Bright Light is ons minimalistisch design voor de bekende draaidimmers. Bright Light past over de grote merken draaidimmers en kan het zo zijn dat slechts je afbouwdeel vervangen hoeft te worden.

Little Twist schakelaars en dimmers hebben exact dezelfde look, hoe mooi dat je geen verschil ziet tussen je schakelaar en dimmer.  De knopjes zijn er in nikkel,  gepolijst messing en verouderd messing.

New Things heeft  een uitgesproken ontwerp knopje; verfijnd, strak en stoer.  Afdekplaten in marmerdessin met draaidimmers en schakelaars ton-sur-ton of juist met een contrasterend dessin.

Confetti combineert alle Solid Surface Stone draaidimmers en schakelaars in heldere kleuren met strakke witte afdekplaten. Een uniek statement, subtiel of fel gekleurd: het draait om het knopje!