BLT Collectie

Stijlvolle schakelaars, dimmers, stopcontacten en USB-aansluitingen vormen de basis van de BLT collectie design afbouwdelen in Solid Surface Stone. De BLT collectie gebruikt alleen kwaliteit inbouwdelen van gerenommeerde merken. Naar eigen wens samen te stellen bijzondere schakelaars, dimmers, usb-  en stopcontacten, zorgen voor de perfecte details in je interieur. Zie de brochure Collectie in Solid Surface Stone & onze kleurrijke design schakelaars Confetti.

Naast onze vaste collectie design schakelaars, stopcontacten en USB-aansluitingen bieden wij maatwerk aan met BLT Custom Made. Denk aan bijzondere dessins & kleuren Solid Surface Stone, een achtvoudig stopcontact of bijvoorbeeld schakel-materiaal verwerkt in een meubel. Voor keukens hebben wij Fynez ontwikkeld: een maatwerk plint of achterwand met geïntegreerde stopcontacten in elke gewenste kleur of dessin in Solid Surface Stone.

 

Bright Light is ons minimalistisch design voor de bekende draaidimmers. Bright Light past over de grote merken draaidimmers en zo kan het zijn dat slechts het afbouwdeel vervangen hoeft te worden.

Little Twist schakelaars en dimmers hebben exact dezelfde look, hoe mooi dat je geen verschil ziet tussen je schakelaar en dimmer.  De knopjes zijn er in nikkel, verouderd messing en gepolijst messing (voorzien van een Nano-coating).

New Things heeft  een uitgesproken ontwerp knopje; verfijnd, strak en stoer.  Afdekplaten in marmerdessin met draaidimmers en schakelaars ton-sur-ton of juist met een contrasterend dessin.

Confetti combineert alle Solid Surface Stone draaidimmers en schakelaars in heldere kleuren met strakke witte afdekplaten. Een uniek statement, subtiel of fel gekleurd: het draait om het knopje!