Little Twist

Klassieke design schakelaars en dimmers, maar dan met een twist. Met hetzelfde tuimelknopje kun je je verlichting schakelen of dimmen, je ziet dus geen verschil.

De Little Twist schakelaar werkt zoals je gewent bent, op en neer.

De Little Twist dimmer werkt even anders dan een draaidimmer: Druk je het knopje naar beneden, dan wordt de verlichting sterker of zwakker. Je stopt bij de gewenste lichtsterkte. Als je het knopje snel neerdrukt en loslaat gaat de verlichting aan of uit.

Haal inspiratie uit de brochure BLT Design Schakelaars voor Little Twist schakelmateriaal en zie de prijslijst. Of plan een persoonlijke afspraak bij ons in – om de mogelijkheden te bespreken – we zien je graag.

 

Little Twist klassieke schakelaars en dimmers passen op de inbouwdelen van Gira. Deze klassieke design schakelaars en dimmers zijn makkelijk te installeren op bestaande inbouwdozen. De afdekplaten worden door een magneet-bevestiging geklikt op de inbouwdelen. Zowel fijn voor de installateur als voor jou.

De afdekplaten van Little Twist klassieke design schakelaars zijn gemaakt van Solid Surface Stone. De knopjes zijn er in gepolijst messing (voorzien van een Nano-coating), verouderd messing en nikkel en zorgen voor de juiste accenten die matchen met bijvoorbeeld een deurkruk of kraan.

Little Twist is een klassieker – maar net even anders – voor unieke verbindende details in een interieurontwerp.

Benieuwd naar de kleur en materiaal combinaties van Little Twist klassieke design schakelaars? Met de BLT configurator  stel je zelf je afbouwdelen samen. Zit het juiste dessin of jouw specifieke kleur in Solid Surface Stone niet in onze Little Twist collectie, informeer dan naar BLT Custom-made, er is veel meer mogelijk!

Naast het dimmen van je verlichting kun je de Little Twist pulsschakelaar ook gebruiken voor het aansturen van domotica componenten. Je domotica-systeem gecombineerd met Little Twist klassieke design schakelaars in Solid Surface Stone afbouwdelen: ‘bright little things’.