Confetti

 

Confetti is de kleurrijke BLT collectie: een strak design gekleurde knopjes om te dimmen of te schakelen op witte afdekplaten. Bij Confetti gekleurde design schakelaars en dimmers ligt de nadruk op de knopjes; negen heldere uni kleuren uit de Krion Colors+Series zorgen voor uitgesproken kleuraccenten.

Je kunt kiezen uit vier knopjes. De twee kleine knopjes – Berlin en Paris – zijn er in de uitvoering draaidimmer én schakelaar. De twee grotere knoppen – London en Amsterdam – zijn er in de draaidimmer uitvoering .


 

Met de volledig geïntegreerde USB- en stopcontacten in de Solid Surface Stone afdekplaat komen de moderne draai- en schakelknopjes prachtig tot uiting. Nieuwsgierig naar Confetti gekleurde design schakelaars en dimmers?

Download de Confetti brochure. Voor prijzen zie de BLT-prijslijst. Je kunt ons ook bellen of mailen. Wil je liever langskomen om de mogelijkheden van Confetti te zien en te bespreken? We ontvangen je graag – op afspraak – op de Keizersgracht.

 

De Solid Surface Stone afdekplaten worden door middel van een krachtige magneetbevestiging gemonteerd op de inbouwdelen. Hoe makkelijk als je de platen wilt schoonmaken, ze kunnen overigens, net als de knopjes, gewoon in de vaatwasser.

Confetti is dus niet alleen kleurrijk, maar ook heel praktisch.

 

 

De draai-dimbare uitvoering van de knopjes Berlin, Paris, London en Amsterdam passen op de inbouwdelen draaidimmers van de grote merken als Gira, Jung en Merten. De schakelknopjes Berlin & Paris passen op de inbouwdelen schakelaars van Gira.

Zo combineren we het beste met het mooiste.